joi, 8 septembrie 2011

Povestea lui Ghili, baiatul... Capitolul VII - The Rising Sun

Întuneric beznă. Luna era de negăsit pe cer. În schimb stele se vedeau de jur împrejur. Mai multe decât văzuse el vreodată. Stelele nu se vedeau aşa acasă. Nici măcar în satul bunicii unde era destul de intuneric… Frig. A dracului de frig. Nu-şi mai simţea nici o parte a corpului. Dar o senzaţie plăcută îi traversează corpul. DMT-ul işi face efectul. Linişte şi pace. Cand începi să te simţi bine înseamnă ca eşti pe moarte… Stătea deja de ore întregi în frig. Era un miracol că reuşise să-şi deschidă ochii. Din păcate nu putea face nimic altceva. Stătuse inconştient prea mult timp şi corpul îi era paralizat complet de frig. Stelele străluceau sticlos înghesuite ca într-un amfiteatru, parcă uitându-se la el cum moare incet. Sadism universal. O lacrimă începu să curgă încet prin colţul exterior al ochiului şi cand ajunse în dreptul urechii îngheta în parul său deja alb, plin de promoroaca. Ce stupid se simţea… Păcat de ziua asta frumoasă. Oricum, simţea că totul va fi bine.

Dintr-o dată simti ceva cald sub mana lui dreapta. Încerca să vada ce e, dar nu se putea misca. Cu un ultim efort reusi să-şi mişte capul destul cât să poate vedea deasupra frunţii o cutie cubică cu însemne ciudate pe fiecare parte strălucind sub o scandura de langă capul său. Pe fiecare fatetă se găseau 2 elipse embosate şi întretăiate din metal.

Pe semne cazatura de pe mormanul de zapada l-a aruncat pe podea mişcând o scândură din podeaua de lemn. Căldura venită dinspre cub îi dezmorţeşte mâna şi astfel Sucă reuşeşte, folosindu-şi ultimele puteri, să se întindă către cub, trăgându-l spre el şi punându-l pe piept. Era foarte uşor. De fapt prea uşor pentru dimensiunile lui. Aproape că nu avea greutate. Deschide capacul si preţ de o secundă o lumina puternica taşneşte din interior, umplând toată încaperea cu o caldură profundă. Înăuntrul cubului suca simţea ceva mic şi rotund. Ca o monedă ciudata legata de un lant. Era un pandativ. Pe măsura ce statea mai mult in contact cu aceast obiect ciudat, Sucă simţea viata cum se intoarce în trupul său îngheţat. O caldură discretă începe să se plimbe prin vene, ajungând în tot corpul, aducându-l la viaţă. Mai mult decât atât. Pentru prima dată în viată, Sucă se simte aprins şi puternic. Se ridică in picioare, ridică şi cubul care acum îi încape în mod inexplicabil in buzunar, işi pune pandativul la gât şi porneşte, ca si cand nimic nu s-a intamplat catre casa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu